Rap-tulokas ja rap-tähti ottivat yhteen MTV-gaalassa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka naispuolinen hiphop-tulokas Kreayshawn nähdään parhaillaan verkossa poseeraamassa estottomasti rinnat paljaana. Artistin mukaan hakkerit varastivat ja julkaisivat verkossa hänen yksityiseen käyttöön tarkoitetut valokuvansa. Moni on kuitenkin veikannut ”vuotoa” mediatempuksi.

Kreayshawn nousi monien tietoisuuteen vasta sunnuntaina Los Angelesissa järjestetyn MTV Music Video Awards -palkintogaalan myötä. Hän oli gaalassa ehdolla Parhaan naistulokkaan sarjassa. 21-vuotias neitokainen on urallaan heittänyt runsaasti lokaa jo kauan sitten tähdeksi nousseen Rick Rossin niskaan. Gaalaillassa hän sai maistaa viimein omaa lääkettään.

Kreayshawn toimi lähetyksessä MTV-kanavan juontajana ja Rick Ross seurueileen oli mukana julkkisjuhlissa. Kreayshawnin suunnatessa tapahtuman backstagelle hän joutui tekemisiin myös Rossin kanssa. Tuloksena oli raju välienselvittely, jossa tulokasneitokainen jäi selväksi kakkoseksi. Tilanne nähtiin suorana lähetyksenä myös kotikatsomoissa.

Uusimmat