BB-Salar ja BB-Oscar ottivat yhteen – riita rasistisesta nimittelystä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin hetki sitten tuotantokauden ensimmäinen riita, kun BB-Oscar pohti ääneen ihmisten haukkumista. Hänen mielipiteensä eivät olleet muiden mieleen ja BB-Salar suivaantui niistä toden teolla.

– Onko sulla oikeesti joku v**un vika päässä?! Jos sä luulet, että sä saat haukkua ulkomaalaisia niin sä oot rasisti. Mä tiedän miten paskalta se tuntuu ja sun mielestä saat haukkua mua rasistisesti, Salar raivosi.

– Miksi sitten naisia saa haukkua? Millä tavalla se sitten toimii, että joitain ihmisiä saa haukkua, mutta joitain ihmisiä ei saa? Eli siis jos on vähemmän ihmisiä, niin sitten pitäisi olla enemmän oikeuksia? Oscar ihmetteli rauhallisesti.

– Miten sitten kun haukutaan tamperelaisia ja turkulaisia. Ne on Suomessa vähemmistönä. Pitäisikö tehdä joku laki, ettei niitä saa haukkua, ettei niille tule paha mieli? Ei se haukkuminen riko mitään lakia. Ei haukkuminen riko mitään lakia, Oscar jatkoi.

Uusimmat