Orava varasti show’n jalkapallo-ottelussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan päivittäin valtavia määriä eläimiin ja lemmikkeihin liittyviä videoita, joiden joukosta löytyy aika ajoin nettihitiksi nousevia tapauksia. Nyt verkossa naurattaa erään kutsumattoman eläinvieraan järjestämä näytös jalkapallo-ottelussa.

Naisten jalkapallo-ottelu Philadelphiassa jouduttiin keskeyttämään pikkuruisen oravan ilmestyttyä kentälle. Maalivahdin alueella päättömästi juoksennellut orava nautti saamastaan huomiosta ja tuntui vain innostuvan yleisön iloisesta reaktiosta.

Kutsumaton vieras päätyikin pyörimään näyttävästi ympyrää yleisön hurratessa pikkuveijarille. Lopulta järjestysmiehet saapuivat kentälle ison laatikon kanssa ja siirsivät show-oravan varovasti kentän ulkopuolelle.

Uusimmat