Angelina Jolie eristettiin lapsistaan – käsikirjoitti elokuvan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muhkeista huulistaan tunnettu Hollywood-tähti Angelina Jolie kasvattaa kuutta lasta miehensä Brad Pittin kanssa. Taannoin näyttelijäkaunottaren kerrottiin olleen kolmantena osapuolena unelmapari Jennifer Anistonin ja Brad Pittin kohuerossa.

Nyt brunette kertoi kirjoittaneensa debyyttinsä käsikirjoittajana ollessaan kahden päivän ajan eristyksissä lapsistaan. Angelinalla oli kova flunssa, joten hänet eristettiin lapsistaan tartunnan vuoksi. Hän kertoi tylsistyneensä lyhyellä sairaslomallaan ja tarttuneensa kynänvarteen.

– Minulla oli flunssa ja en saanut nähdä lapsiani kahteen päivään. Olin ranskalaisen talon ullakolla ja olin kuolla tylsyyteen. Aloitin kuitenkin kirjoittamaan ja sain In the Land of Blood and Honey -elokuvan käsikirjoituksen valmiiksi, Angelina kertoi Vanity Fair -lehden haastattelussa.

Näyttelijäkaunotar kertoi miehensä Pittin olleen kannustava hänen uudessa urasuuntauksessaan. Hän kuitenkin kertoi, ettei Pitt ole mainioin makutuomari käsikirjoitukselle, koska näyttelijäkomistus on Angelinan mielestä puolueellinen.

Taannoin Angelina Jolie asusteli Maltalla lastensa kanssa miehensä Brad Pittin kuvatessa siellä elokuvaa. Näyttelijäkaunottaren kerrottiin vuokranneen itselleen ja lapsilleen kokonaisen keilahallin, jotta heidän ei tarvitsisi keilata muiden kansalaisten tuijottavien silmien edessä. Suurperhe asui Maltalla 11 miljoonan dollarin arvoisessa ökytalossa.