BB-Tanja salasi lapsensa tämän isältä: ”Sitä isää ei ole olemassa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tiistaina muuttanut BB-Tanja on siviilissä perheenäiti. 19-vuotiaana raskaaksi tullut neitokainen paljasti tänään salaisuuden lapsensa taustalta. Hän nimittäin kertoi muille asukkaille, että hänen lapsensa isä ei tiedä olevansa isä.

23-vuotias espoolainen ravintolatyöntekijä keskusteli asukkaiden kanssa omasta suhteestaan alkoholiin, ja Sebastiania kiinnosti onko lapsi nähnyt äitinsä juomassa. Samalla puhe kääntyi lapsen isään, jolloin Tanja kertoi ettei ole missään tekemisissä miehen kanssa ja ettei tämä tiedä edes olevansa lapsen isä.

– Sitä isää ei oo enää olemassa. Tai on, mut se ei ees tiedä, että sillä on lapsi. Se on pitkä tarina, ei siitä sen enempää. Voin joskus sit kolmen kuukauden päästä kertoa teille, Tanja avautui.

BB-Tanja nähdään poseeraamassa Facebook-yhteisöpalvelussa julkaisemissaan kuvissa, koska hän jätti profiilinsa osittain avoimeksi. Profiilikuvissa Tanja nähdään esimerkiksi nauttimassa ystävänsä rinnoista, ja kuvatekstissä hän toteaa ”mumsmums ompas hyvää tissiä”. Lisäksi mukana on luonnollisesti myös viinanhuuruisia bilekuvia.