Rihanna teki jannekatajat – leivättömän pöydän ääreen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Viime viikolla hänet kuvattiin bilettämässä rankasti tyttökavereidensa kanssa vuokratulla huvijahdilla.

Nyt supertähden kerrotaan haastavan Beverly Hillsissä sijaitsevan ökykotinsa entisen omistajan oikeuteen. Rihanna nimittäin väittää kotinsa entisen omistajan tienneen kiinteistössä olevan rakenteellisia vikoja myydessään sen poptähdelle. 6,9 miljoonan dollarin arvoisessa kartanossa on ilmennyt muun muuassa eristysongelmia.

TMZ-sivustolla julkaistujen dokumenttien mukaan Rihannan kotiin iski vuonna 2010 tammikuussa kohtalainen rankkasade, jonka jälkeen kodista tuli asuinkelvoton. Tulva aiheutti vakavia vahinkoja useisiin huoneisiin. Tähti väittää myös, ettei olisi maksanut asunnosta vaadittamaa summaa, jos olisi tiennyt vioista.

– Ottaen huomioon laajat rakenteelliset viat, kiinteistön todellinen arvo oli ostohetkellä miljoonia dollareita vähemmän, kaunotar väittää.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. 23-vuotias Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.