Tältä Talent-tähti Susan Boyle näyttää nyt: ”Kuin Kassi-Alma” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailusta vuonna 2009 yhdessä yössä maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle oli kilpailun jälkeen otsikoissa hermoromahdustensa merkeissä. Kuluvan vuoden hän on pysytellyt poissa otsikoista, mutta kulissien takana on tapahtunut paljonkin.

Nyt Susan Boyle on kuitenkin kuvattu poistumassa kotoaan Blackburnissa, Skotlannissa. Supertähden ulkoinen olemus ei lainkaan viittaa miljoonaomaisuuteen eikä kansainväliseen listamenestykseen.Kuva: BANG Showbiz

Nyt on paljastunut, että kamerat ovat seuranneet Boylea koko tämän vuoden ajan. Materiaalista on määrä koostaa televisiodokumentti. Se esitetään ITV-kanavalla juuri ennen 7. marraskuuta julkaistavan uuden Someone to Watch Over Me -albumin julkaisua. Vuoden aikana Boyle on siis tehnyt myös uuden levyn.

Susan Boyle teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, joka oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listaykkönen. Aikoinaan vastaavaan suoritukseen on pystynyt yhtyeistä vain The Beatles vuonna 1969.