Näyttelijäkomistus puraisi kollegansa verille: ”Olen järkyttynyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan, ja hänestä on tullut uransa aikana miljoonien naisten päiväuni. Risupartaisenakin tunnettu komistus pääsi taannoin eroon alkoholi- ja huumeongelmistaan vieroituksen avulla.

Nyt suosikkinäyttelijän kerrottiin puraisseen vastanäyttelijänsä Christopher Mintz-Plassen verille uudessa vampyyrielokuvassa Fright Night. 22-vuotias Mintz-Plassen kertoi järkyttyneensä puremasta koko loppuelämäkseen. Kyseinen elokuva saa Suomen ensi-iltansa 30. syyskuuta.

– Colinilla oli terävät vampyyrikulmahampaat rooliaan varten. Hän puraisi kaulaani ja hampaat puhkaisivat ihoni verille. Se oli järkyttävää, näyttelijä kertoi The Sun -sivustolle.

Miami Vice -elokuvassakin taannoin toista pääosaa näytellyt Colin Farrell joutui viime vuonna tuntemattomasta syystä sanaharkkaan erään ravintolan asiakkaan kanssa. Kiivas keskustelu muuttuikin pian käsirysyksi, kun toinen mies otti Farrellia kurkusta kiinni. Näyttelijäkomistus vedettiin kuitenkin nopeasti sivuun tappelusta eikä hän saanut vammoja välikohtauksessa.