Heidi paljasti rintansa – oli joutua vakaviin ongelmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka supermalli Heidi Klum yllätti paljastamalla rintansa rannalla Sardiniassa, Italiassa. Kuvat tapauksesta levisivät nopeasti verkossa ja aiheuttivat ihastusta. Yhdysvalloissa samanlainen tilanne käsiteltiin aivan toisin.

Rajatonta rusketusta Euroopasta hakenut supermalli on nyt kertonut Jay Lenon haastattelussa joutuneensa ongelmiin paljastattuaan rintansa Phoenixissä, Arizonassa.

– Yhdysvalloissa ihmiset ovat paljon tiukkapoisempia kuin Euroopassa. Jouduin kerran ongelmiin Phoenixissa, kun makoilin hotellin uima-altaalla yläosattomissa. Makasin siinä ja paikalle tulee turvamies, joka vaati minua pukemaan bikinien yläosan ylleni. Muut asiakkaat olivat kuulemma valittaneet, Heidi Klum kertoi.

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermallien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.