Twilight-komistus lahjoitti kodittomalle katuesiintyjälle kitaran

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on parissa vuodessa sulattanut miljoonien teinityttöjen sydämet, vaikka kriitikot ovatkin tyrmänneet pääosan hänen roolisuorituksistaan. Kriitikoiden mielipiteistä huolimatta Pattinsonille povataan menestyksekästä uraa näyttelijänä.

Nyt 25-vuotiaan Pattinsonin uutisoitiin paljastaneen anteliaan puolensa lahjoittamalla kodittomalle katusoittajalle kitaran. Twilight-tähti antoi katusoittajalle ensin muutaman dollarin. Pian sen jälkeen komistus kuitenkin palasi soittajan luo mukanaan kitara, jonka hän ojensi auliisti kodittomalle.

– Olimme ällikällä lyötyjä, kun näimme hänen antavan akustisen kitaran kodittomalle. Robert lähti nopeasti autoonsa annettuaan lahjan soittajalle ja ajoi pois, tilannetta seurannut lomailija Luke Jones kertoi Female First -sivuston mukaan.

Jones kertoi katusoittajan olleen shokissa ja uskoi kitaran olleen varastettu. Kodittomalla ei nimittäin ollut harmainta aavistustakaan kuka Pattinson oli. Jones kertoi pyytäneensä ällistynyttä koditonta soittamaan lisää, mutta uuden kitaran omistaja ei pystynyt jatkamaan.

Twilight-saagan loppuosa Breaking Dawn on jaettu kahteen elokuvaan. Viimeinen elokuva julkaistaan marraskuussa 2012. Elokuvassa keskitytään muun muuassa Edwardin ja Bellan avioliittoon. Pattinson on aina tervetullut näky faneille, mutta partainen ja rento versio hänestä on vain muistutus todellisuudesta. Edward Cullenin huoliteltu ja viileä ulkonäkö on kaukana.