Angelina Jolie osti viisivuotiaalle iPadin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muhkeista huulistaan tunnettu Hollywood-tähti Angelina Jolie kasvattaa kuutta lasta miehensä Brad Pittin kanssa. Taannoin näyttelijäkaunottaren kerrottiin olleen kolmantena osapuolena unelmapari Jennifer Anistonin ja Brad Pittin kohuerossa.

Äskettäin uutisoitiin 47-vuotiaan näyttelijäkomistuksen ostaneen jokaiselle lapselleen oman Shetlanninponin. Nyt paljastui Hollywoodin tähtipariskunnan viisivuotiaan Shiloh-tyttären olevan innokas iPad -taulutietokoneen käyttäjä.

– Shiloh oli iPadinsa kimpussa! Hän näytti iloiselta pelatessaan sillä, silminnäkijä kertoi Life & Style -lehdelle.

Angelinan kerrottiin ostaneen tyttärelleen iPadin ja ladanneen siihen lukuisia pelejä ja sovelluksia. Kuuluisa näyttelijäkaunotar nimittäin haluaa pitää tyttärensä viihdytettynä heidän ollessa tien päällä. Lähde paljasti Life & Style -lehdelle laitteen olevan kovassa käytössä, koska pariskunta matkustaa perheineen tuhansia kilometrejä viikossa.

Taannoin Angelina Jolie asusteli Maltalla lastensa kanssa miehensä Brad Pittin kuvatessa siellä elokuvaa. Näyttelijäkaunottaren kerrottiin vuokranneen itselleen ja lapsilleen kokonaisen keilahallin, jotta heidän ei tarvitsisi keilata muiden kansalaisten tuijottavien silmien edessä. Suurperhe asui Maltalla 11 miljoonan dollarin arvoisessa ökytalossa.