Angelina Jolie lähetti lapsensa kalanruoaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaisille turisteille Thaimaasta tuttu kalahoito on suosittua myös julkkisten keskuudessa. Hoidossa jalat asetetaan vesialtaaseen, jossa pienet ”näykkijäkalat” purevat jaloista kuolleen ihosolukon pois. Kalanpuremat parantavat myös verenkiertoa ja lievittävät samalla stressiä.

Nyt 36-vuotias näyttelijäkaunotar Angelina Jolie on kertonyt tutustuttaneensa myös lapsensa kyseiseen jalkojenhoitomenetelmään. Hän kertoi kymmenenvuotiaan Maddoxin ja seitsemänvuotiaan Paxin nauraneen hysteerisesti pikkukalojen näykkiessä heidän jalkojaan.

– Pojat olivat siinä hullunkurisessa kalahoidossa. Pikkueväkkäät söivät heidän jaloistaan kuollutta ihoa. He nauroivat katketakseen kalojen kutittaessa heitä, Jolie kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Perhe asusteli taannoin Maltalla Brad Pittin kuvatessa siellä elokuvaa. Angelina kertoi nauttineensa matkalla laatuajasta lapsiensa kanssa. Hän kertoi muun muuassa vierailleen jälkikasvunsa kanssa Maltan katakombeissa.

Näyttelijäkaunottaren kerrottiin myös vuokranneen itselleen ja lapsilleen kokonaisen keilahallin Maltalla, jotta heidän ei tarvitsisi keilata muiden kansalaisten tuijottavien silmien edessä. Suurperhe asui Maltalla 11 miljoonan dollarin arvoisessa ökytalossa.