BB-Ben pokaa Amandaa täysillä – pyörsi jopa lupauksensa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta paenneen Tian tilalle astellyt BB-Amanda on saanut seuraa erityisesti talon komistuksesta Benistä, joka on ollut jo useamman päivän tumman kaunottaren lähituntumassa. Nyt heidän välinsä näyttävät tiivistyneen.

Aamupäivän BB-Ben makoili Amandan kanssa sängyllä. Mies on aiemmin kertonut, että Amanda ei ole hänen tyyliään, koska hän pitää vain vaaleaveriköistä. Tänään oli kuitenkin toinen ääni kellossa, kun Ben käytti kaikki korttinsa Amandan liehittelemiseen.

– Mä oon kyllä viime aikoina rauhoittunut selvästi. Mä oon ajatellut, että olisi hienoa löytää joku… Sit mä ajattelin ihan oikeesti, että pitäisikö mun luopua ihan oikeesti niistä haaveista, että blondit ja silleen… Ben leperteli Amandalle.

– Niin kyllä riittää että on hyvännäköinen, Amanda komppasi.