Lesbomainos kuohuttaa televisiossa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä mainoksia nähdään televisiossa erittäin harvoin. Nyt Yhdysvalloissa on aiheutunut kohua televisiomainoksesta, jossa lesbopari nähdään puhumassa seksiasioistaan.

Kyseessä on vuonna 1917 perustetun K-Y -yhtiön ensimmäinen televisiomainos. Siinä markkinoidaan Intense-liukuvoidetta myös naisparien tarpeisiin. Kaksinaismoralistisessa Yhdysvalloissa moni on pahoittanut mielensä, kun seksitarvikkeita markkinoidaan näkyvästi televisiossa.

Tuoreimmalla julkkisten Diili-tuotantokaudella kilpailijoille annettiin tehtävä, jossa heidän tuli suunnitella ja toteuttaa homoseksuaaleille suunnattu mainoskampanja. Viime vuonna Ranskassa aiheutti kohua McDonaldsin televisiomainoksessa nähty homomies. Televisio-ohjelmissa homohahmot ovat jo mukana vakiona, mutta mainonnassa trendi on vasta nousemassa.