Ensi-ilta Starassa: BB Salbyn video Missit, mallit, miljonäärit…

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti BB Salby tuli tunnetuksi vuonna 2004 julkaistuaan ensimmäisen albuminsa Sattumien summa. Sittemmin BB Salby oli otsikoissa muiden muassa Suomen jääkiekkomaajoukkueen merkeissä, sillä hänen kappaleitaan suomalaisjoukkue kuunteli MM-kisojen pukuhuoneessa.

Nyt BB Salby julkaisee tulevan albuminsa uuden singlen nimeltä Missit, mallit, miljonäärit. Kappaleesta on valmistunut myös musiikkivideo, joka saa tänään maailmanensi-iltansa Starassa. Näyttävän videon on ohjannut Markus Nieminen.

– Otettiin kuvausryhmä kesällä kolmeksi päiväksi mukaan matkaan ja tämmönen tuli, BB Salby kertoi Staralle videon kuvauksista.

Missit, mallit, miljonäärit on toinen singlelohkaisu alkuvuodesta 2012 julkaistavalta Kovempi kuin koskaan -albumilta. Tuleva pitkäsoitto on BB Salbyn toinen. Ensimmäiseltä Sattumien summa -levyltä julkaistiin singlet Aamu ja Pysy poissa. Uuden levyn ensimmäinen lohkaisu oli vuonna 2009 julkaistu Kesäilta. Singlen myötä artisti suuntaa myös kiertueelle.

BB Salby keikkailee syksyllä seuraavasti:

Pe 23.9 Salo Tivoli

La 24.9 Lahti Tivoli

Ke 5.10 Lappeenranta GM

Pe 7.10 Kajaani Onnela

La 8.10 Oulu Tivoli

Ke 12.10 Helsinki Tivoli

Pe 14.10 Jyväskylä GM

La 15.10 Kuopio Onnela

Pe 21.10 Seinäjoki Komia

La 22.10 Kokkola Komia

Pe 28.10. Tampere Tivoli

La 29.10 Tampere Fight night

La 29.10. Pori Cabaret