Ensi-ilta Starassa: BB Salbyn video Missit, mallit, miljonäärit…

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti BB Salby tuli tunnetuksi vuonna 2004 julkaistuaan ensimmäisen albuminsa Sattumien summa. Sittemmin BB Salby oli otsikoissa muiden muassa Suomen jääkiekkomaajoukkueen merkeissä, sillä hänen kappaleitaan suomalaisjoukkue kuunteli MM-kisojen pukuhuoneessa.

Nyt BB Salby julkaisee tulevan albuminsa uuden singlen nimeltä Missit, mallit, miljonäärit. Kappaleesta on valmistunut myös musiikkivideo, joka saa tänään maailmanensi-iltansa Starassa. Näyttävän videon on ohjannut Markus Nieminen.

– Otettiin kuvausryhmä kesällä kolmeksi päiväksi mukaan matkaan ja tämmönen tuli, BB Salby kertoi Staralle videon kuvauksista.

Missit, mallit, miljonäärit on toinen singlelohkaisu alkuvuodesta 2012 julkaistavalta Kovempi kuin koskaan -albumilta. Tuleva pitkäsoitto on BB Salbyn toinen. Ensimmäiseltä Sattumien summa -levyltä julkaistiin singlet Aamu ja Pysy poissa. Uuden levyn ensimmäinen lohkaisu oli vuonna 2009 julkaistu Kesäilta. Singlen myötä artisti suuntaa myös kiertueelle.

BB Salby keikkailee syksyllä seuraavasti:

Pe 23.9 Salo Tivoli
La 24.9 Lahti Tivoli
Ke 5.10 Lappeenranta GM
Pe 7.10 Kajaani Onnela
La 8.10 Oulu Tivoli
Ke 12.10 Helsinki Tivoli
Pe 14.10 Jyväskylä GM
La 15.10 Kuopio Onnela
Pe 21.10 Seinäjoki Komia
La 22.10 Kokkola Komia
Pe 28.10. Tampere Tivoli
La 29.10 Tampere Fight night
La 29.10. Pori Cabaret

Uusimmat