Coldplay-tähti kielsi vaimoa kuuntelemasta musiikkiaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Nyt Glee-hittisarjassakin esiintynyt kaunotar on kertonut, ettei hän voi kuunnella Coldplay-yhtyeen musiikkia miehensä ollessa kotona. Hänen aviomiehensä nimittäin on kieltänyt vaimoaan kuuntelemasta yhtyeen tuotantoa. Paltrow paljasti kuitenkin kuuntelevansa miehensä musiikkia tämän ollessa poissa kotoa.

– Kuuntelen Coldplaytä kotona kun mieheni on poissa. Kuuntelin muun muuassa heidän uusimman levyn ja se oli uskomaton. Olen innoissani mieheni puolesta, Paltrow kertoi The Sun -lehden haastattelussa.

Tähtinäyttelijä kertoi haastattelussa myös asioita yksityiselämästään. Paltrow on ollut onnellisesti naimisissa muusikkomiehensä kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Hän kertoi muun muuassa olevansa romantikko ja todella onnekas. Hän kertoi myös ettei koskaan vertaile parisuhdettaan muiden ihmisten suhteisiin.

– Olen todella onnekas, sillä minulla on siunattu ja kaunis elämä. Mieheni on ihana ja minulla on kaksi upeaa lasta, Paltrow kertoi.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.