Taylor Lautner iski rocktähden kauniin tyttären

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

19-vuotias Twilight-komistus Taylor Lautner yllätti taannoin kertomalla, että voisi seurustella faninsa kanssa. Miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde keräsi taannoin 14 kiloa lihasta vartaloonsa Twilight-elokuvien jatko-osia varten ja on sittemmin jatkanut kehonrakennustaan.

Komean lihaskimpun on uutisoitu viime aikoina tapailevan uuden Abduction-elokuvansa vastanäyttelijää Lily Collinsia. Nyt Lautner paljasti Seventeen-lehdelle tulevansa hyvin toimeen 22-vuotiaan neitokaisen kanssa. Hän kehui suosikkilaulaja Phil Collinsin tytärtä aidoksi ja ”hölmöksi”.

– Lily on avoin, superhauska ja hölmö ihminen. Tulen hänen kanssaan hyvin toimeen. Parasta hänessä on kuitenkin se, että Lily on täysin oma itsensä eikä pelkää näyttää sitä, Lautner kehui vastanäyttelijäänsä lehdelle.

Äskettäin Lily Collins poseerasi Esquire-lehden sivuilla ja verkkosivuilla vähissä vaatteissa.

Twilight-tähti kertoi äskettäin Total Film -lehdelle elävänsä kaksoiselämää. Hän kertoi ettei asu Los Angelesin julkkiskatraan seassa, vaan elää vapaa-aikanaan hyvin tavallista elämää. Komistus kiitti myös tukiverkostoaan siitä, että he ovat pitäneet suositun teinitähden jalat maassa.

Taylor Lautner seurusteli taannoin kolme kuukautta kantrilaulaja Taylor Swiftin kanssa. Swiftin kerrottiin sureneen eroa kovasti ja haikailleen Twilight-poikaystäväänsä takaisin. Näyttelijäkomistus yhdistettiin myös teinisensaatio Selena Gomeziin, mutta he kielsivät huhut ja kertoivat olevansa vain hyviä ystäviä.