Haastattelussa Uniklubi

Haastattelut Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiyhtye Uniklubi suuntasi taannoin tauolla, josta näyttää tulevan pitkä. Sittemmin yhtyeen jäsenet ovat perustaneet tahoillaan uusia yhtyeitä, minkä johdosta monet fanit ovat pelänneet yhtyeen hajoamista.

Stara tarkisti asian Uniklubi-yhtyeen keulahahmolta Jussi Selolta, jonka uusi bändi on nimeltään Jussi Selo & Nefernefernefer. Yhtyeen muita jäseniä on taas mukana Jupiter-yhtyeessä. Jussin mukaan kyseessä ovat vain sivuprojektit.

– Tilanne on nyt se, että me ollaan tauolla kunnes saadaan seuraava albumi valmiiksi. Pidetään ainakin tämä vuosi etäisyyttä Uniklubiin. Ensi vuonna aletaan tekemään uutta levyä, kun alkaa tuntua siltä. Ollaan oltu rundilla seitsemän vuotta putkeen ja mä oon tehnyt tätä 15-vuotiaasta, niin nyt on virkistävää tehdä jotain muitakin juttuja, Jussi Selo kertoi Staralle.

– Nyt on hyvä aika saada uutta liekkiä. Tarvitaan jotain uutta tuohon hommaan, eikä haluta mennä studioon vain siksi että pitää saada uusi levy. Tää on meille henkireikä ja aikaa miettiä yhtyeen tulevaisuutta. Uniklubi on kaikille ykkösjuttu, ja näkymiä pitää ajatella pidemmälle, ettei tule ryssittyä juttuja.

Jussi Selo kertoi suunnanneensa keskiviikkona studioon työstämään uuden yhtyeensä musiikkia. Tuloksia saadaan kuulla mahdollisesti hyvinkin pian julkisuudessa.

– Tänään alkoi Jussi Selo & Neferneferneferin albumin äänitykset. Levy tulee ulos alkuvuodesta, ja jos kaikki menee hyvin niin tänä vuonna tulee ensimmäinen sinkku ulos. Katotaan nyt miten käy. Mahdollisesti jo lokakuussa voisi olla ensimmäinen single kuultavissa ja sitten olisi parin musiikkivideon kuvaukset, Selo kertoi uudesta projektistaan.