Koirat eivät saaneet ruokaa – söivät isäntänsä

Ohhoh! · Stara.fi

Lemmikkien kohtelusta tulee julkisuuteen viikoittain karmaisevia tapauksia, joissa omistajat ovat syyllistyneet eläinrääkkäykseen. Harva eläin kykenee pitämään itsestään huolta, mutta nyt Aasiasta on kantautunut sellainenkin tapaus.

Indonesiassa sijaitsevassa Manadon kaupungissa asuva 50-vuotias mies oli jättänyt kahden viikon lomansa ajaksi seitsemän koiraa kotiinsa ilman ruokaa. Hänen palattuaan lomalta koirat olivat niin nälissään, että ne hyökkäsivät omistajan kimppuun ja söivät hänet nälkäänsä. Miehen loppuun kaluttu luuranko löytyi maanantaina, viisi päivää kotiinpaluun jälkeen.

Naapuruston vartija ryhtyi ihmettelemään miksi asukkaan matkalaukut olivat edelleen asunnon edessä ja meni tarkastamaan tilanteen. Mies ei päässyt sisään saakka kunnes hän jo haistoi erikoisen tuoksun ja soitti poliisit paikalle, VIVAnews reportoi. Poliisin mukaan miehen pääkallo löytyi keittiöstä ja muu ruumis talon edustalta. Omistajan lisäksi talosta löytyi kahden syödyn koiran jäänteet.