Pamela Anderson BB-talossa: ”Haluan nähdä peniksesi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson suuntasi eilen illalla Britannian Big Brother -taloon neljäntoista taviksen kanssa. Povipommi sai poikkeuksellisesti oman huoneen BB-talosta.

Pamela Anderson viettää talossa vain viikonlopun ja poistuu sieltä maanantai-iltana, vaikka kausi jatkuu marraskuuhun saakka. Maailmankuulun povipommin yllättävä saapuminen sai asukkaat sekaisin.

Asukkaiden esittelyssä BB-Tom vihjasi povipommille omistavansa suuren sukuelimen, jolloin Anderson ilmoitti haluavansa ehdottomasti nähdä sen. Pamela lupasi jo ensimmäisenä iltana päiväkirjahuoneessa jättää kaikkiin kanssa-asukkaisiinsa pysyvät jäljet vierailustaan.

44-vuotias Pamela Anderson kiinnitettiin Big Brother -ohjelmaan jo viime vuonna, mutta hänen entinen muusikkomiehensä Tommy Lee ei suostunut esiintymään ohjelmassa ex-vaimonsa kanssa ja visiitti kariutui viime metreillä. Nyt BB-vierailu on kuitenkin viimein toteutunut.

Pamela Anderson on kamppaillut vakavien taloudellisten ongelmien kanssa. Tähti on jopa harkinnut poseeraavansa jälleen alasti saadakseen rahaa velkojenmaksuun. 44-vuotias Anderson on poseerannut lukuisia kertoja Playboy-lehdessä. Taannoin povipommi teki ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran kyseisen lehden kannessa.