BB-Amanda antoi pakit – Stefan murtui kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on viime päivät saatu seurata kolmiodraamaa, kun kaksi miestä on ihastunut samaan naiseen. Eilisissä juhlissa tilanne viimein kärjistyi siihen pisteeseen, että asia piti käsitellä kerralla kuntoon.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka BB-Suvi ripitti Stefania Amandan ahdistelemisesta. Se ei kuitenkaan auttanut, sillä 39-vuotias mies ei jättänyt 20-vuotiasta naista rauhaan. Lopulta kolmen maissa aamuyöllä bileiden päätteeksi Amanda halusi puhua asiasta Stefanin kanssa.

Stefan ilmoitti pitävänsä Amandasta, mikä oli tosin tullut jo aiemmin selvästi ilmi. Nyt Amanda joutui kuitenkin antamaan miehelle pakit.

– Ei kai sua haittaa että mä tykkään susta? Stefan kysyi.

Amanda vastasi Stefanille, että heidän välillään ei voi olla mitään muuta kuin ystävyyttä. Amandan lähdettyä paikalta Stefan hautasi kasvonsa käsiinsä ja huokaisi syvään. Muutaman kyyneleen tirauttanut Stefan rallatteli lisäksi erästä tilanteeseen hyvin sopivaa kappaletta.

– Na na na naa na na nan nan naa, tänä iltana ei tuu pakkeja… Stefan lauleskeli apeana.