BB-Mikael selvisi suoraan Big Brotherin finaaliviikolle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokausi on viimein päässyt ensimmäisen yleisöäänestyksen loppuun saakka, kun yksi asukkaista on saanut ohjelman Suomen versiossa ennennäkemättömän mahdollisuuden päästä suoraan kilpailun finaaliviikolle. Voittajaksi selvisi BB-Mikael.

Äänestyksen voittaja on siis nyt automaattisesti finaaliviikolla, ellei hän sitä ennen riko talon sääntöjä. Hänellä on siis koko loppukauden kestävä immuniteetti sekä nimeämisiä että häätöäänestyksiä vastaan. Etuoikeudestaan huolimatta asukas joutuu noudattamaan talon sääntöjä muiden tavoin.

Äänestyksen kärkipaikalla kisailivat keskenään viimeiseen saakka BB-Stefan ja BB-Mikael. Äänestyksen tilannetta esiteltiin asukkaille muutamaan otteeseen, mutta heille ei kuitenkaan kerrottu mistä yleisö äänesti. Siksi he luulivat, että kyseessä oli normaali häätöäänestys.