Demi Moore julkaisi nakukuvansa netissä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Demi Moore hämmästyttää jatkuvasti nuorekkaalla olemuksellaan. 48-vuoden ikään ehtineen tähden vartalo on edelleen yhtä timmi kuin naisen nuoruusvuosina, ja hän myös esittelee upeaa vartaloaan innokkaasti.

Demi on julkaissut itsestään jonkin verran kuvamateriaalia verkossa myös itse, ja nyt Twitter-blogiin on päätynyt uusi kuva. Siinä Demi Moore poseeraa kännykkäkameran kuvassa alastomana kylpyhuoneessaan. Mitään intiimiä kuvassa ei kuitenkaan näy.

Kuva: Twitter

Demi Mooren on huhuttu käyttäneen nuorekkaan ulkonäkönsä ylläpitämiseen satojatuhansia dollareita. Näyttelijättären on kerrottu parannelleen itseään kirurgin veitsen alla useampaankin otteeseen. Mooren on kerrottu turvautuneen muiden muassa rasvaimuun pitääkseen reitensä ja vatsansa timminä. Myös tähden kasvoja ja rintoja on joidenkin lähteiden mukaan operoitu.