Duudson-Jarppi Tanssii tähtien kanssa: ”Ei tarvinnut ranteita viillellä”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun pohjalaisen Duudsonit-hurjapääryhmän jäsen Jarppi Leppälä osallistuu tulevalla tuotantokaudella Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaan. Vauhdikas tähti tapasi ohjelman lehdistötilaisuudessa haastattelun merkeissä Staran Chaos Tube -tiimin.

Duudson-Jarppi kertoi samalla myös mitä hän tulevalta ohjelmalta odottaa ja millainen hänen tämän hetken tanssitaitonsa on.

– Jos nyt tanssimaan oppisi. Tanssikokemus ja taito rajoittuu tällä hetkellä siihen tukan heiluttamiseen. Kyllä mä luulen, että Ansku pistää mut sellaiseen ruotuun, että sieltä irtoaa joku tanssi, Jarppi kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Ensimmäiset harjoitukset olivat jo takana ja tulos oli ilmeisen hyvä.

– Kyllä mä olin silleen, että ei nyt tarvinnut ranteita viillellä sieltä lähtiessä. Mietin että onneksi on viisi viikkoa aikaa treenata. Kyllä omalla tyylillä vedetään, mutta en ole täällä vetämässä tätä lekkeriksi.