Supersuosittu televisiotähti: ”Potkin miesvieraita pellolle kodistani!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hänen ja Ally McBeal -sarjasta tutun kaunottaren, Portia de Rossin, suhde tuli julkisuuteen vuosia sitten ja he avioituivat vuonna 2008.

Nyt koomikko kertoi Good Housekeeping -lehdelle vanhempiensa eron jälkeisestä ajasta. Ellen kertoi vanhempiensa eronneen 20 avioliittovuoden jälkeen hänen ollessa 13-vuotias. Sen jälkeen televisiostara asui kahdestaan äitinsä kanssa.

– Äiti oli ollut 20 vuotta naimisissa, joten ero oli vaikeaa aikaa. Roolimme ikään kuin vaihtuivat eron jälkeen, sillä minä pidin hänestä huolta. Potkin muun muuassa äidin hirvittäviä miesehdokkaita ulos kodistamme, Ellen kertoi Good Housekeeping -lehden haastattelussa.

53-vuotias tähti myönsi ettei hänen lapsuutensa ollut kovinkaan idyllinen. Hän kertoikin olevansa nyt onnellisempi kuin koskaan. Ellen kertoi myös uskonnon olevan merkittävä osa hänen elämäänsä.

Taannoin Ellenin vaimo Portia paljasti Unbearable Lightness -kirjassaan syömishäiriöstään, jonka kanssa hän taisteli muutamia vuosia sitten. Tähti sairasti anoreksiaa ja bulimiaa, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hän eli nälässä päivästä toiseen, sillä 300 kilokaloria oli hänen päivittäinen energiamääränsä. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä Degeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista. Kirjassaan hän toteaa puolisonsa olleen syy parantumiseen, sillä muuten edessä olisi voinut olla kuolema.