Näin näyttävästi Hooters-tissibaari kunnioitti WTC-vuosipäivää

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessa uutisoitiin, että maailman tunnetuin ”tissibaariketju” Hooters kaavailee levittäytymistä Suomen markkinoille. Sittemmin suunnitelmista ei ole enää kuulunut. Ravintolaketjun tarjoilijoina on totuttu näkemään muodokkaita ja vähäpukeisia kaunottaria.

Nyt myös Hooters on kunnioittanut tänään vietettävää 9/11 -terrori-iskujen kymmenettä muistopäivää. Ravintolaketju on julkaissut videon, jossa muodokkaat kaunottaret kiittävät jenkkityyliin yltiöisänmaallisesti poliiseja, palomiehiä ja ensihoitajia siitä että he ovat pitäneet Yhdysvallat turvassa.

Vuonna 1983 Floridassa perustettu Hooters pitää sisällään kaksi amerikkalaista ketjua, joihin kuuluu samannimisiä ruokaravintoloita, baareja, hotelleja ja kasino Las Vegasissa. Vuonna 2003 perustettiin myös Hooters-lentoyhtiö, jonka toiminta kuitenkin keskeytettiin vuonna 2006. Nimensä mukaisesti miesasiakkaisiin keskittyneessä ketjussa tarjoilijat ovat useimmiten varsin vähissä vaatteissa olevia nuoria naisia. Suomea lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta.