Amerikkalaismies sivalsi hyödytöntä tuotetta näyttävästi – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansalaisjournalismi sekä blogit ja muut sosiaaliset mediat ovat avanneet kuluttajille suoran linkin muihin kuluttajiin mitä tulee erilaisten tuotteiden tai palvelujen toimivuuteen. Kiitosten lisäksi myös negatiivinen palaute leviää nykyisin silmänräpäyksessä ympäri maailmaa.

Nyt amerikkalainen videokuvaaja on julkaissut verkossa oman tuote-esittelynsä, josta tuotteen myyjä ja valmistaja lienevät pahoillaan. Mies on nimittäin hankkinut kuvausta helpottaakseen intialaisvalmisteisen Magic Arm 6000 Steadicam -ratkaisun. Se ei kuitenkaan toiminut lupausten mukaisesti, joten mies päätti varoittaa muitakin.

– Täysin hyödytön tuote. Älä osta tätä, ainakaan ellet halua viettää neljää päivää yrittäen sitä toimimaan, mies toteaa.