Poliisin villistä tanssista nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kännykkäkameroiden aikakaudella videokameroita on joka puolella, ja siksi myös poliisien tekemiä ylilyöntejä tallentuu yhä enemmän videolle. Monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa poliisin kuvaaminen on siksi tehty laittomaksi, mutta Britanniassa se on edelleen sallittua.

Nyt verkkoon onkin päätynyt hulvattoman hauska video, joka kuvattiin Lontoossa Notting Hillin karnevaaleilla. Juhlakansaa valvomassa ollut poliisi innostui nimittäin itsekin tanssimaan villisti yleisön hurratessa. Lopulta poliisi otti jopa kuuluisan hattunsa päästä. Video päätyi nopeasti verkkoon ja siitä tuli nettihitti, jota on esitetty myös televisiossa ympäri maailmaa.

Kuva: YouTube

Maailmanlaajuisen suosion myötä tanssiva poliisi on paikallistettu, ja hän on 50-vuotias Simon ”Bullitt” Lawrence. Mies itse kertoi The Mail On Sunday -lehdelle olevansa tyrmistynyt saamastaan yllättävästä julkisuudesta. Lawrence kertoi innostuneensa tanssimaan muiden kanssa, vaikka hänellä oli käynnissä 16 tunnin työvuoro. Musiikkia rakastava poliisi toimi nuorempana tiskijukkana.

Kuva: YouTube