BB-Ben yllätti tyttönsä – sai Kaisan lähes kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen saapunut naisnelikko sai hetki sitten käskyn laittautua kahdeksassa minuutissa valmiiksi niin hyvin kuin pystyivät. Sen jälkeen eräs heistä sai talon komistukselta yllättävän lahjan.

Tulokkaiden seurassa oleva ainoa miesjäsen BB-Ben sai nimittäin kunnian muistaa erästä naisasukasta lahjalla, jonka hän paljasti saavuttuaan päiväkirjahuoneesta. Tytöt joutuivat sulkemaan silmänsä, kunnes Ben oli astellut heidän luokseen. Sitten hän ilmoitti antavansa yhdelle tytöistä lahjaksi käsilaukun. Ben perusteli kyseisen tytön valintaa pitkään, ja ilmoitti lopulta lahjan saajaksi Kaisan.

– Kaisa sähän ihan itket, muut tytöt totesivat.

– En mä vielä itkekään, mutta pian. Mä oon ihan sanaton, vaikka mä meen tosi harvoin sanattomaksi. Mä oon ihan pihalla ja mä lupaan pitää tästä hyvää huolta. Ei ollut varmaan sulle helppo juttu, BB-Kaisa vastasi.

– Ihana yllätys. Voisiko joku nipistää mua? Kaisa totesi vielä.