BB-Veera toivoo: ”Kaikki on alasti ja hullun kännissä”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon saatiin lisää naiskauneutta, kun sisään saapui neljä uutta sinkkunaista. Heistä vain yksi jää lopulta taloon, sillä torstaina kolme passitetaan jo kotimatkalle. Ensimmäinen ilta sujui bileiden merkeissä.

Porealtaassa 21-vuotias tamperelainen ravintolatyöntekijä BB-Veera paljasti millaisista tehtävistä hän talossa nauttisi. Ehdotus oli kuitenkin muille asukkaille hieman turhan raju.

– Musta olis kiva, että olis räsypokka-tehtävä. Niin, että juodaan ja että joka päivä on pakko juoda jotain. Aina sen päivän jälkeen, kun sä oot selvinnyt sitä, niin aina pitää tietty vaatekappale riisua. Sit se päättyy niin, että kaikki on alasti ja ihan hullun kännissä, Veera maalaili näkemystään täydellisestä tehtävästä.