BB-Veeran suihkukuvat paljastivat takapuolen Sedu-tatuoinnin

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme jo ennen nykyisen Big Brother -tuotantokauden alkamista, että eräällä ehdokkaalla oli poikkeuksellisen näyttävä tatuointi vartalossaan. Nyt kohuttu tatuointi on viimein päätynyt myös nettikuvaan, kun se julkaistiin ohjelman verkkosivuilla.

Big Brother: Asukkaaksi taloon? -ohjelmassa esiteltiin vauhdikas tamperelainen neitokainen, joka oli mennyt vedonlyönnin seurauksena tatuoimaan ravintoloitsija Sedu Koskisen suurikokoiset nimikirjaimet takapuoleensa. Katso kuva tästä.

– Tää koko tarina lähti niin, että me oltiin työporukalla juomassa normaalisti sunnuntaina. Mää sanoin kun mentiin sinne jatkoille, että jos mulle on tullut palkka niin saatte tatuoida vaikka Seppo Koskisen mun perseeseen. Menin nettipankkiin ja jaaha, palkka oli tullut. Sit pylly pystyyn ja mun kaveri tatuoi sen, tumma kaunotar kertoi.

– Seuraavana aamuna mä en heti muistanut sitä kun mä olin vähän tokkurassa. Kun menin vessaan niin vessanpöntön siinä rinkulassa näkyi semmoinen painauma siitä SK:sta.