Mallikaunottaret lanseerasivat rajun sotapelin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sotapelien eliittiin jo vuosien ajan lukeutunut Call of Duty -pelisarja saa nyt jatkoa, kun Call of Duty: Modern Warfare 3 päätyy Suomessa kauppoihin 8. marraskuuta. Pelin lanseeraus Hollywoodissa oli näyttävä tilaisuus, josta ei myöskään naiskauneutta puuttunut.

Mukana bileissä olivat muiden muassa wrestling-tähti Stacy Keibler ja supermalli Marisa Miller, jotka molemmat ovat jo aiemmin tunnustautuneen pelaamisen ystäviksi. Marisa toimi samalla bileistä lähetetyn nettiohjelman emäntänä. Katso kuvat lanseerausjuhlista tästä.

Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisussa maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin FHM-lehden lukijat äänestivät hänet maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Miller poseerasi taannoin alastomana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.