Gemma Arterton paljasti: ”Pelkään internetiä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

James Bond : Quantum of Solace -elokuvan naistähti Gemma Arterton meni taannoin naimisiin samaisessa elokuvassa päätähti Daniel Craigin sijaisvartaloa esittäneen stuntmiehen kanssa. 25-vuotias brittikaunotar näytteli Bond-elokuvassa agentti Strawberry Fieldsia.

Nyt kurvikas kaunotar kertoi pelkäävänsä internetiä. Gemma kertoi välttelevänsä verkkomaailmaa, koska hän ei halua lukea kritiikkiä itsestään tai tähdittämistään elokuvista. Hän kertoi muun muuassa ettei voisi ikinä googlettaa itseään.

– Välttelen tietokoneen ja internetin käyttöä niin pitkälle kuin se on mahdollista. Luen enemmänkin lehtiä kuin nettiblogeja, Gemma kertoi In Style -lehdelle.

Gemma Arterton on aiemminkin seurustellut kuvausryhmän jäsenen kanssa, sillä taannoin hän tapaili 19-vuotiasta espanjalaista stuntmies Eduardo Munozia. Pariskunta tapasi toisensa Munozin toimiessa Artertonin ratsastuksenopettajana Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Suhde päättyi myöhemmin samana vuonna, sillä he olivat liian nuoria vakavaan suhteeseen eikä heillä ollut yhteistä kieltä.