Justin Bieber myönsi: ”Käytän tyttöjen farkkuja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu uskollisista faneistaan. Kanadalaistähti on joutunut usein myös liian innokkaiden fanien hyökkäysten kohteeksi. Youtube-palvelusta megatähdeksi nousseen popparin Twitter-blogilla on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa.

17-vuotiasta poptähteä on arvosteltu uransa alkuaikoina muun muuassa liian tyttömäisestä äänestään. Moni luulikin Bieberin musiikkia aluksi tytön laulamaksi. Sittemmin äänenmurroksen koennut teinitähti on vieläkin kritiikin kohteena, mutta Bieber itse uskoi haukkujen olevan vain kateellisten panettelua.

Nyt kanadalaistähti myönsi käyttävänsä tyttöjen farkkuja. Hän nimittäin kertoi tyttöjen farkkujen sopivan hänelle paremmin kuin miesten farkkujen. Bieber kuitenkin kertoi ettei käytä vastakkaiselle sukupuolelle suunniteltuja luomuksia muodin takia.

– Olen käyttänyt naisten farkkuja, koska ne istuvat minulle. En käytä niitä muodin takia. Ne vain toimivat, Bieber kertoi Life & Style -lehdelle.

Äskettäin uutisoitiin 17-vuotiaan popparin kolhineen 200.000 dollarin arvoista Ferraria. TMZ-sivuston mukaan Honda Civic -merkkinen auto “hipaisi” teinitähden menopeliä, joten Bieber ei edes vaihtanut toisen kuljettajan kanssa henkilötietoja. Laulajan uutisoitiin ajaneen myös kilpaa Ferrarillaan räppäri Everlastin kanssa ennen kolarointia.