Täh? Poptähti kirjoittaa kirjan sammakoista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi erityisesti povipommi Katie Pricen aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on taistellut avioeron jälkeen katkeran povipommin kanssa monin tavoin.

38-vuotias laulajakomistus on kokeillut siipiään myös kirjailijana. Hän nimittäin kirjoitti äskettäin kaksi lastenkirjaa A New Day at School ja The Happy Birthday Party. Nyt Andre kertoi haluavansa kirjoittaa kirjan sammakoista ex-vaimonsa Harvey-pojalle.

– Harveylla on pakkomielle sammakoihin. Haluan kirjoittaa hänelle kirjan niistä. Olen todella onnekas, että saan toteuttaa tämän Harveylle, Andre kertoi brittiläisessä This Morning -televisio-ohjelmassa.

Poptähti kertoi saaneensa inspiraation tuoreimpiin lastenkirjoihinsa menneisyydestään. Andre nimittäin kertoi tarinoiden perustuvan hänen ja sisaruksiensa lapsuuden seikkailuihin. Hän kertoi ettei halua kirjoittaa kirjaa omien lastensa temmellyksistä, koska lopputuloksesta tulisi liian ennalta-arvattava.

Taannoin Peter Andre paljasti, että hänen vanhempansa yrittivät estää häntä menemästä naimisiin glamour-malli Pricen kanssa. Poppari ei kuitenkaan kuunnellut vanhempiensa varoitusta. Julkkispari oli naimisissa kolme ja puoli vuotta, mutta he erosivat keväällä vuonna 2009. Heillä kuusivuotias Junior-poika ja neljävuotias tytär Princess Tiamii.