Pikkupoikien temppu pahasti pieleen – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tunnetuimpiin taikatemppuihin maailmassa lukeutuvat muun muuassa jäniksen nostaminen silinterihatusta, eri korttitemput sekä pöytäliinan vetäminen katetulta pöydältä. Nyt eräs poikakaksikko yritti perustaikatemppua, jonka lopputuloksesta tuli kaikkea muuta kuin maaginen.

Poika kertoo videolla aikovansa näyttää taikatempun, jossa vedetään pöytäliina katetulta pöydältä. Kaverusten temppu menee kuitenkin pahasti mieleen, kun taikuria leikkinyt poika tönäisee kaverinsa kumoon. Iskun voimasta toinen kaveri lentää kirjahyllyä päin ja kaataa sen maahan särkyvien ääniefektien saattelemana.

Youtube-palvelussa julkaistu taikatemppu näyttää kuitenkin olevan lavastettu, sillä takana seisonut poika näyttää odottavan iskua ja ottaa sen hyvin valmistautuneena vastaan. Ihmeteltäväksi jääkin, selviytyikö kirjahyllyn alle jäänyt pojankolli pieleen menneestä taikatempusta.