Näyttelijä laittaa kuolleen koiransa tuhkaa tyynyynsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittinäyttelijä Tom Hardy tähditti taannoin Inception-elokuvaa yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa. 33-vuotias elokuvatähti on kihloissa näyttelijäkaunotar Charlotte Rileyn kanssa ja hänellä on kolmevuotias poika entisen tyttöystävänsä kanssa.

Nyt näyttelijä kertoi surevansa edesmennyttä lemmikkiään niin paljon, että hän aikoo sijoittaa sen tuhkaa tyynyynsä. Hardyn rakas lemmikkikoira nimittäin kuoli äskettäin ja tähtinäyttelijä haluaa koiransa olevan vieläkin läsnä hänen elämässään. Hän kertoi lemmikkinsä tuhkien olevan pienessä rasiassa.

– Poltimme koirani tuhkaksi. Hän on nyt pienessä rasiassa sohvallamme ja mietimme mihin sijoitamme hänet. Ajattelimme, että tyyny olisi sopiva vaihtoehto, Hardy kertoi Marie Claire -lehdelle.

Brittitähti kertoi myös olevansa todella lojaali rakkailleen ja läheisilleen. Hardy kertoikin taistelevansa vaikka kuolemaan saakka suojellakseen hänen läheisimpiään. Näyttelijä kertoi perheensä ja uransa olevan hänen elämänsä tärkeimmät asiat.

Näyttelijäkomistukselle tarjottiin taannoin pääroolia Abraham Lincoln: Vampire Hunter -elokuvassa. Kyseinen tuotanto perustuu Seth Grahame-Smithin kirjaan, jossa kerrotaan presidentin fiktiopäiväkirjoista. Teattereihin elokuva ilmaantuu juhannuksen aikoihin vuonna 2012. Tuottajana elokuvalle toimii yhdysvaltalainen ohjaaja Tim Burton, jonka tunnetuimpiin ohjauksiin kuuluu muun muuassa Saksikäsi Edward ja Batmanin paluu.