Suosikkiräppärille syyte kahdesta raiskauksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen hiphop-artisti Aggro Santos nousi julkisuuteen Candy-debyyttisinglellään. Brasilialaistaustainen tähti esitti kappaleen The Pussycat Dolls -yhtyeen entisen laulaja-tanssija Kimberley Wyattin kanssa. Hän esiintyi myös I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjassa.

22-vuotiasta räppäriä syytetään nyt kahden naisen raiskaamisesta. Santosia ja erästä miestä epäillään tämän vuoden toukokuussa The Ship -hotellissa tapahtuneesta raiskauksesta Britannian Chichesterissä. Räppäriä syytetään lisäksi myös viime vuoden syyskuussa tapahtuneesta naisen raiskauksesta.

– Asiakkaani on todella shokissa näistä tekaistuista väitteistä. Syytökset ovat täyttä valhetta. Hän kiistää syytteet ja aikoo taistella niitä vastaan, muusikon edustaja Phil Smith kertoi Mail Online -sivuston mukaan.

Aggro Santos, oikealta nimeltään Yuri Santos, syntyi Brasiliassa ja varttui Lontoossa. Räppäri päätti haluavansa muusikoksi jo kahdeksanvuotiaana ostettuaan Carlos Santanan Supernatural-albumin. Tähti pääsi taidepainotteiseen kouluun Britanniaan 14-vuotiaana ja valmistui sieltä 17-vuotiaana. Hänen koulukavereihinsa kuului muun muuassa supersuosittu ja menestynyt soultähti Adele. Hän on julkaissut myös singlet Saint or Sinner ja Like U Like.