Batmanning-ilmiö leviää nopeasti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina maailmalla on kohuttu planking-ilmiöstä, missä ihmiset poseeraavat valokuvissa mitä ihmeellisimmissä paikoissa vatsallaan maaten kädet kyljissä. Ilmiö on vaatinut useita ihmishenkiä, kun kuvaukset ovat menneet pieleen.

Nyt suosiota nostaa uusi trendi nimeltä batmanning. Purduen yliopiston oppilaat väittävät keksineensä tuoreimman batmanning-ilmiön. Siinä ihmiset roikkuvat valokuvissa jalkojensa varassa pää alaspäin.

Parhaillaan nopeasti leviävässä valokuvausilmiössä veri pakkautuu päähän ja vaarana voi olla muun muuassa niskojen taittuminen putoamisen seurauksena. Kuka tahansa voi julkaista batmanning-kuviaan Facebookissa sille varta vasten perustetulla sivulla.

Kuva: YouTube / Linsbrothers

Kuva: YouTube / Linsbrothers

Kuva: YouTube / Linsbrothers