BB-Veera: ”Emmää osaa englantia! Tekstitys kiitos”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon varsinaiset asukkaat ovat ryytyneet jo pari päivää ulkona talon tehtäväalueella. Samaan aikaan BB-Ben ja neljä naista nauttivat olostaan varsinaisessa BB-talossa, jossa naiset yrittävät tehdä vaikutukset mieheen.

Iltapäivällä BB-Veera, BB-Liana ja BB-Kaisa keskustelivat pihamaalla talossa asumisesta ja Benin valloittamisesta. Liana ryhtyi yllättäen esittämään erikoisia vihjailuja, joiden tarkoitusta muut eivät kuitenkaan ymmärtäneet. Erityisesti Veera oli pihalla kuin lumiukko.

– One down and one to go, Liana totesi muille naisille vihjailevasti.

– Emmää osaa englantia. Saisko tekstityksen kiitos? Veera vastasi ihmeissään.

– Eli yksi juttu hoidettu ja yksi vielä hoitamatta, Liana käänsi vihjailunsa suomeksi.

– Ooksää ihan perillä? Antaa noiden pilailla. Se on kuitenkin vaan joku huono juttu, Kaisa totesi ymmärtämättä vihjailua.

Nelikko on käyttänyt päivänsä tehdäkseen parhaansa mukaan vaikutuksen Beniin, koska mies tekee torstaina päätöksen siitä kuka naisista saa jäädä taloon. Kolme muuta neitokaista poistetaan siis talosta jo muutaman päivän jälkeen. Eilen Kaisa sai Beniltä lahjaksi käsilaukun, joka voi viitata miehen olevan vaalean tamperelaisen kannalla.