BB-Veera mokasi – puhui pesässä ohi suunsa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon neljä tulokasnaista ovat yrittäneet kukin tehdä kilvan vaikutuksen Beniin, joka valitsee heistä yhden jatkamaan talossa. BB-Ben on päässyt talossa erään neitokaisen kanssa jo sänkyhommiinkin. Eilen Ben ja BB-Veera vetäytyivät pesään keskustelemaan.

BB-Veera toisteli lukemattomia kertoja kuinka kovasti häntä jännittää olla talossa ja keskustella miehen kanssa.

– Pahinta on että mä en tiedä mitä mä jännitän. Kun mä en tiedä mitä odottaa, Veera selitteli.

– Sä oot niin paljon samanlainen kuin mun paras kaveri. Sä oot sellainen, että vaikka me jouduttais kaksin jonnekin, niin meillä olis varmasti hauskaa. Mutta sulla on kuitenkin Amanda odottamassa tuolla, Veera lipsautti.

Ben huomasi heti Veeran lipsahduksen, sillä hän ei ole maininnut naisille sanallakaan lämpimästä suhteestaan Amandaan. Nyt Ben kuitenkin huomasi naisten tietävän asiasta sen salailusta huolimatta.

– Mun pitäis sanoa tähän että kuka Amanda. Että mistä sä tiedät sen? Ben vastasi selvästi ärsyyntyneenä.

– Ai niin. Mua jännittää kauheesti, Veera vastasi nolosti.