Eksynyt lokki sekoili liukuportaissa – katso hauska video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan päivittäin valtavia määriä lemmikkeihin ja eläimiin liittyviä videoita, joiden joukosta löytyy aika ajoin nettihitiksi nousevia tapauksia. Nyt verkossa naurattaa erään hämmentyneen linnun toiminta.

Videolla nähdään kuinka siipiveikko uhmaa liukuportaiden kulkusuuntaa. Lintu nimittäin yrittää kävellä ylös nousevia portaita alas, mutta tuloksetta. Lieneekö kyse ollut kuntoilusta, sillä lintu tepastelee portaissa päättäväisesti kuin juoksumatolla.

Hämmentynyt lintu lopetti verryttelynsä vasta ihmisten tullessa häntä kohti liukuportailla. Siipiveikko pelästyy tilannetta ja lentää ajatuksissaan päin lasiseinää. Lopulta se löytää kuitenkin oikean kulkusuunnan ja sipsuttaa pois paikan päältä.