Megan Fox kurvikkaana punaisessa minimekossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Transformers-elokuvista pihalle potkittu näyttelijätär Megan Fox on ollut viime aikoina otsikoissa kuihtuneen olemuksensa takia. Rutkasti laihtunut tähti hylkäsi äskettäin tiukan kasvisruokadieettinsä, johon kuului vain hedelmien ja vihanneksien syönti.

Nyt hieman lisää kurveja vartaloonsa taas saanut kaunotar on ihastuttanut uuden Friends with Kids -elokuvansa ensi-illassa Torontossa. Punaiseen minimekkoon ja seksikkäisiin korkokenkiin sonnustautunut brunette näytti häikäisevältä ja terveeltä poseeratessaan kameroille.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä. Fox on naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa.