Megan Fox tilittää kohteluaan: ”Minullakin on tunteet!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Transformers-elokuvista pihalle potkittu näyttelijätär Megan Fox on ollut viime aikoina otsikoissa kuihtuneen olemuksensa takia. Rutkasti laihtunut tähti hylkäsi äskettäin tiukan kasvisruokadieettinsä, johon kuului vain hedelmien ja vihanneksien syönti.

Transformers-tähti Shia LaBeouf väitti taannoin olleensa silloisen vastanäyttelijänsä Foxin kanssa vällyjen välissä kuvausten ulkopuolella. Kaunotar ei kuitenkaan koskaan kommentoinut väitettyä huhua. Nyt tummakutrinen seksipommi on avautunut medialle. Hän nimittäin kertoi ihmisten pitävän häntä kylmänä ja sydämettömänä Transformers-potkujensa jälkeen. Megan kertoi, etteivät muut näe häntä normaalina ihmisenä.

– Ihmiset luulevat, että olen kuin robotti. He näkevät minut vain ylimielisenä pin-up-tyttönä. Minullakin on tunteet, Fox avautui uuden Friends With Kids -elokuvansa markkinointitilaisuudessa Moviefone-sivustolle.

Fox kertoi myös ettei halunnut kommentoida taannoin väitettyä seksihuhua, koska uusin Transformers-elokuva oli markkinointikiertueella. Kaunotar kertoi vältelleensä vetäytymisellään mediasotaa ja halusi elokuvan menestyvän kollegansa Shian vuoksi.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä. Fox on naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa.