Nainen virtsasi kännipäissään pihamaalle – jääkarhu hyökkäsi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taannoin Berliinin eläintarhassa 32-vuotias nainen hyppäsi jääkarhualtaaseen kesken jääkarhujen ruokinnan. Youtube-palvelussakin julkaistussa videossa nähdään, kuinka nälkäinen jääkarhu tarttuu naista takamuksista ja raatelee tämän alavartaloa.

Nyt Venäjällä on sattunut samantyyppinen jääkarhun hyökkäys, mutta eläintarhan sijaan kaupungissa. Videolla nähdään kuinka vahvasti juovuksissa oleva nainen virtsaa pihamaalle, kun jääkarhu hyökkää yllättäen hänen kimppuunsa. Silminnäkijät saavat onneksi hätisteltyä jääkarhun pois naisen luota. Katso video tästä.

Naista raadellut jääkarhu poistuu takaisin nurkan taakse pelästyessään lentäviä tavaroita. Vaaleanpunaista takkia kantanut nainen kompuroi pystyyn ja lähtee kävelemään pois paikalta pökerryksissä. Liekö jääkarhu ottanut palan naisen vaatetuksesta muistoksi, sillä pelästyneen naisen housut tippuvat kesken pakomatkan. Jo ennen iskua videolla kuullaan kuinka jääkarhusta varoitetaan autojen äänimerkeillä.