Tässäkö Lindsayn pikkusiskon rajun muodonmuutoksen syy?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin teini-ikäinen pikkusisko Ali Lohan on seurannut isosiskoaan julkkisrintamalle. Aliana “Ali” Lohan allekirjoitti äskettäin huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Pian sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen 17-vuotias Ali herätti kuitenkin huomiota pelottavan kuihtuneella olemuksellaan. Pistävät kasvonpiirteet ja rutkasti hoikistunut vartalo aiheutti spekulaatiota muun muuassa anoreksiasta ja kauneusleikkauksista. Neitokaisen mallitoimisto on nyt kuitenkin tyrmännyt huhut molemmista.

Nyt tähden edustaja Steve Honig julkaisi lausunnon paljon puhutusta ulkonäkömuutoksesta. Hänen mukaansa teinijulkkiksen muutoksella on aivan luonnollinen syy. Honig nimittäin kertoi dramaattisen muutoksen johtuvan normaalista kasvunpyrähdyksestä.

– Alianan muutos johtuu kasvupyrähdyksestä, mikä on tehnyt hänestä hoikemman ja pidemmän. Hän vain kasvaa, mikä on täysin normaalia, Honig kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Mallineitokaisen perheen on kerrottu huolestuneen tyttärensä kuihtuneesta olemuksesta. Alin isä Michael Lohan uskoi mallimaailman vaikuttavan tyttärensä terveyteen negatiivisesti. Äskettäin Lohanin perheen pää kertoi Ali-siskon olevan ainut perheenjäsen, joka voisi auttaa ongelmaista Lindsay Lohania. Mean Girls -tähti nimittäin kuuntelee Alia.