Täydelliset naiset viimeisellä tuotantokaudella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen kaikkien aikojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Täydelliset naiset -hittisarja päättyy kahdeksannen tuotantokauden jälkeen. Televisiosarja on suosittu myös kansainvälisesti, ja sitä näytetäänkin yli 150 alueella maailmassa.

Viimeiseksi jäävä tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 25. syyskuuta. Nyt Wisteria Lane -kadun varrella asuvat täydelliset naiset Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Gross ja Vanessa Williams nähdään sarjan uusissa promokuvissa. Beigen-sävyisiin mekkoihin sonnustautuneet kaunottaret näyttävät kuvissa varsin seksikkäiltä kotirouvilta.

Taannoin sarjasta pihalle potkittu näyttelijätär Nicollette Sheridan haastoi sarjan luojan Marc Cherryn oikeuteen. Miestennielijä Edie Brittiä sarjassa näytellyt kaunotar syytti Cherryä muun muuassa sopimusrikkomuksesta, pahoinpitelystä ja syrjinnästä. Edie-roolihahmo tapettiin ulos sarjasta viidennen tuotantokauden lopussa auto-onnettomuudessa.