16-vuotias lähetti seksivideonsa tyttöystävän vanhemmille

Ohhoh! · Stara.fi

Pari viikkoa sitten sexting vahvistettiin viralliseksi sanaksi. Seksiviestit ovat yleistyneet huimasti kamerakännyköiden yleistymisen myörä, ja yhä useammin myös teini-ikäiset joutuvat ongelmiin seksikuviensa päädyttyä kännykästä internetiin.

Nyt Malesiassa eräs teinipoika on joutunut vaikeuksiin lähetettyään hänen ja tyttöystävänsä seksivideon naapureille ja tyttöystävän vanhemmille. Pengkalanin kaupungissa asuva 16-vuotias poika oli kuvannut seksisessionsa 14-vuotiaan alaikäisen tyttöystävänsä kanssa, China Daily -lehti uutisoi.

Tapaus on kuin kouluesimerkki seksiviestien vaaroista, sillä tässäkin tapauksessa poika päätti julkaista seksivideon ajauduttuaan riitaan tyttöystävänsä kanssa. Hän lähetti videon MMS-viestinä useille vastaanottajille. Nyt hänen epäillään lähettäneen viestin tahallaan kostoksi riidasta. Tyttöystävän äidin kerrotaan olleen järkyttynyt nähtyään tyttärensä seksivideon. Äiti teki asiasta rikosilmoituksen poliisille.