Amy Winehousen isä: ”Taistelin huumediilereitä vastaan!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Amy Winehouse kuoli taannoin epäselvissä olosuhteissa Lontoon Camdenin kodissaan, ja kuolinsyyn tutkinta jatkuu yhä edelleen. Laboratoriotuloksissa selvisi kuitenkin ettei päihdeongelmaisen supertähden ruumiista löydetty laittomia huumausaineita.

Nyt edesmenneen laulajatähden isä Mitch Winehouse kertoi tyttärensä huumeidenkäytön kärjistyneen jopa tappeluihin diilereiden kanssa. Hän nimittäin kertoi ajautuneensa usein tappeluihin, koska hän yritti suojella tytärtään huumeilta.

– Tappelin huumediilerien kanssa. Olen keski-ikäinen ja ylipainoinen mies, joka harrasti nyrkkitappeluita diilereiden kanssa, Mitch kertoi Yahoo! News -sivuston mukaan.

Isä kertoi tyttärensä tajunneen päihdeongelmiensa vakavuuden vasta sitten, kun hän näki perheensä kärsivän siitä. Mitch kertoi ettei Amy halunnut asettaa perhettään vaaraan ja lopettaneen huumeiden ja alkoholinkäytön.

Winehousen ruumiinavauksen tutkimustulosten perusteella tähdellä oli kuolinhetkellään alkoholia veressään. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa oliko alkoholilla osuutta kuolemaan. Poliisi jatkaa yhä kuolinsyyn tutkimuksia. Tulokset on määrä saada viimeistään lokakuussa. Tähden isä kuitenkin uskoo tyttärensä kuolleen alkoholista vieroitumisen aiheuttamaan sydänkohtaukseen.