Jäätävä kohtaaminen: BB-Amanda ja BB-Annika tulokasnaisten luokse!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat ovat olleet viime päivät jaettuna kahteen ryhmään, kun taloon astelleet neljä tulokasnaista ovat asuneet Benin kanssa ja vanhat asukkaat ulkona. Tänään tilanne muuttuu ainakin hetkeksi, ja luvassa on varmasti jäätäviä tunnelmia.

BB-Amanda ja BB-Annika suuntaavat nimittäin tänä iltana Benin ja uusien naisasukkaiden luokse. Ben ei ole voinut vastustaa uusia naisia ja hänen intiimeistäkin puuhistaan on esitetty video Amandalle, joka murtui nähtyään ihastuksensa touhut. Nyt nainen pääsee viimein kohtaamaan vihollisensa ja saa kaiken lisäksi Annikan tuekseen. Katsojat ovat jo odottaneet malttamattomana mitä tapahtuu, kun Amanda tapaa ensimmäisen kerran nelikon.

Tulokkaat aloittelevat parhaillaan elokuvailtaa, mutta eivät vielä tiedä tulevasta yllätyskäänteestä. He ovat laittautuneet parhaimpiinsa illan juhlia varten. Huomenna Benin on määrä päättää kuka neljästä tulokasnaisesta jää taloon muiden kanssa. Loput kolme passitetaan kotiin.